Bilderdijk sterk met Triviale Zaken

Vanavond heeft Rederijkerskamer Bilderdijk de eerste voorstelling van het blijspel ‘Triviale Zaken’ opgevoerd in een volle zaal bij De Haverkamp. ‘Triviale Zaken’ vertelt het verhaal van een groep vriendinnen die wekelijks samen het bordspel Triviant spelen. De dames zijn elkaars absolute tegenpolen, wat vanavond op het podium tot bizarre en hilarische situaties leidde. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nog eens onhandige interacties met hun charmante Spaanse buren. De timing van de spelers in combinatie met licht en geluid was zeer goed wat resulteerde in een spel van hoog niveau. Na afloop van de première volgde een daverend applaus vanuit de zaal.

Triviale Zaken wordt dit jaar gespeeld door een getalenteerde cast bestaande uit Miranda Vruwink, Karin Blankenstijn, Hermien Berendsen, Mirna van Dartel, Kirsten Ongena, Pien Hannink, Jurgen Bruggeman en Luuk Elkink. De regie is in handen van Wilco Wissink en Rudi Smit verzorgt het licht en geluid.

Het stuk is gebaseerd op het origineel ‘Ontkoppeld’ en zal nog te zien zijn op 24 en 25 maart in de zaal van De Haverkamp, beide avonden vanaf 20.00 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar aan de zaal voor 8 euro per persoon. Mis deze komische voorstelling niet en geniet van een avondje uit bij Zalencentrum De Haverkamp.