Bilderdijk speelt Triviale Zaken

Rederijkerskamer Bilderdijk brengt op 17, 24 en 25 maart vanaf 20.00 uur het blijspel ‘Triviale Zaken’ naar het origineel ‘Ontkoppeld’ op de planken bij Zalencentrum De Haverkamp. De komedie Triviale Zaken vertelt het verhaal over een groepje vriendinnen, die wekelijks Triviant met elkaar spelen. Ze zijn elkaars absolute tegenpolen waardoor bizarre en hilarische taferelen ontstaan. Daar komt dan nog bij dat ze het ook nog eens heel onhandig aanleggen met hun twee charmante Spaanse buurmannen.

Dit jaar zijn er rollen weggelegd voor Miranda Vruwink, Karin Blankenstijn, Hermien Berendsen, Mirna van Dartel, Kirsten Ongena, Pien Hannink, Jurgen Bruggeman en Luuk Elkink. De regie ligt in handen van Wilco Wissink en Rudi Smit neemt het licht en geluid voor zijn rekening. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar en kosten 8 euro per persoon.