Hulp gevraagd voor Oekraïne

Nog steeds is er dringend hulp nodig voor de mensen in Oekraïne. Marti Pluygers heeft nauwe banden met Nijhuis Taxi en gezamenlijk is er opnieuw een reis gepland richting het land. Een bus en aanhanger staan gepland om zondagmorgen richting Oekraïne te vertrekken. Mensen die verzorgingsproducten, groenteconserven, dekens over hebben voor dit goede doel kunnen dit morgen brengen onder de toren van de Martinuskerk in Markelo. De kerkdeuren onder de toren van de Martinuskerk staan morgen de gehele dag open. Ook wordt geld ingezameld om hiermee infrarood kachels richting het land in oorlog te brengen om de mensen te helpen. Wilt u een bijdrage groot of klein doneren voor een infrarood kachel dan kunt u geld overmaken op het rekeningnummer van de diaconie van de Martinuskerk NL65RABO0340700327 onder vermelding van Oekraïne.