Inspirerende avond met Bas Nijhuis

Op uitnodiging van Ondernemend Markelo heeft Nederlands voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis gisteravond bij De Kroon gezorgd voor een boeiende en inspirerende ondernemersavond. “Ondernemers die niet in de gelegenheid waren om deze avond van Ondernemend Markelo te bezoeken hebben echt iets gemist. Een businesstraining maar dan op een gezellige en humorvolle wijze waarbij Bas de ondernemers een spiegel voor hield”, vertelt een van de ondernemers na afloop. Met zijn verhaal wist Bas Nijhuis de ondernemers te overtuigen dat het belangrijk is om samen te werken, respect te hebben met de mensen waarmee je samenwerkt. Je kunnen verplaatsen in een ander, zorgen voor een goede voorbereiding maar vooral de mooie momenten te ‘beleven’ en hier niet zomaar aan voorbij gaan. Dicht bij jezelf blijven zorgt voor succes. Na het officiële deel werd het netwerken informeel voortgezet en bleef Nijhuis aanwezig om in gesprek te gaan met iedereen die op de avond aanwezig was. Deze inspirerende en gezellige netwerkavond is mede tot stand gekomen door de enthousiaste sponsoren Wevers Bouw, Erve Meenderinkboer, De Kroon, Notaris Geurts en Verbeek, Rabobank Holten Markelo en Welkoop Markelo.