Dutch Masters of Motocross komende drie jaar in Markelo

De Stichting Motorcross Markelo heeft zich voor de komende drie jaar verzekerd van een topsportevenement op circuit De Herikerberg. Samen met de Stichting Motorsport Harfsen, Stichting Circuit Oldebroek en de KNMV zal de Markelose stichting in 2023, 2024 en 2025 samen de Dutch Masters of Motocross organiseren. Hiermee kent de competitie de komende drie jaar wedstrijden op de drie circuits. De wedstrijden in de Dutch Masters of Motocross staan volgens de organisatie garant voor spanning, spektakel en strijd. Het circuit De Herikerberg stond in het verleden al vaker op de kalender van het motorsportevenement.

De organisatie hoopt op de deelname van internationale toprijders en zal de kalender dan ook afstemmen op de MXGP-kalender. De toprijders moeten bij de Dutch Masters of Motocross de strijd aangaan met de nationale motocrosstop. De organisatie is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen voor 2023 en hoopt op een prachtige competitie.