Wevers voor Verstappen in Hellendoorn Rally

Na de eerste drie klassementsproeven op de eerste dag van de Eurol Hellendoorn Rally lijkt Erik Wevers nog steeds mee te doen in de top van de Nederlandse rallysport. Bij de perspresentatie gaf de Markeloër nog aan geen ideale voorbereiding te hebben gehad, maar na de eerste van twee rallydagen staat Wevers op een vijfde positie. Daarmee heeft hij een gat van ruim 15 seconden met Jos Verstappen die op de zesde plek staat. Het klassement wordt voorlopig aangevoerd door de Franse wereldtopper Stéphane Lefebvre, die vooraf al werd gezien als favoriet voor de eindzege, Vandaag staan er twee proeven in Markelo op het programma. De start van de proeven in Markelo is op de Luttekeveldweg, de finish op de Apenbergerweg. De eerste deelnemer wordt rond 11.00 uur verwacht, de laatste deelnemer rond 16.00 uur.