Column Christiaan in boekvorm

Ruim vier jaar heeft Christiaan Mensink als columnist eens in de maand op zijn tablet een column ‘geschreven’ voor Maarkelsnieuws. Met zijn columns hield hij Markelo een spiegel voor en zette menigeen aan het denken. Hij deelde met Markelo zijn belevenissen op vakantie, met zijn ‘duifje’ en zelfs de aankoop van zijn woning. Het zijn maar een paar voorbeelden uit de afgelopen vier jaar. Op zondag 4 september schreef Christiaan zijn laatste column in de rubriek onsProat op Maarkelsnieuws met de titel ‘Nog ene dan…’,waarmee hij aangaf te stoppen als columnist voor Maarkelsnieuws. Robin Hartgerink is het team columnisten begin juli komen versterken.

Evenals de columns van Diny Ebbekink, Renske Landeweerd en Niek Tijink zijn nu ook de columns van Christiaan in boekvorm uitgebracht door stichting Maarkelsnieuws. Alle columns van Christiaan zijn gebundeld en voorzien van harde omslag. Het eerste exemplaar van dit boek is gisteravond uitgereikt aan Christiaan. Voor de mensen die het boek met de gebundelde columns van Christiaan ook aan hun verzameling willen toevoegen, kunnen het boek online bestellen. Een klein aantal is voorradig bij Fotostudio Markelo en hier ook verkrijgbaar.