Sportclub Markelo vijfde bij Hoftoernooi

Vandaag stond het Hoftoernooi op Sportpark Ruperts Erve in Hengevelde op de agenda van Heren1 van Sportclub Markelo. VV Bentelo won de finale tegen WVV’34 waarbij het uitdraaide op strafschoppen. De afgelopen twee edities van het Hoftoernooi gingen niet door. Vorig jaar vanwege een gebrek aan animo en in 2020 was corona de boosdoener. Tijdens de negende editie in 2019 ging de eindzege naar Markelo maar dit wisten de zwartwitten vanmiddag niet te herhalen.

Door de late afmeldingen van de Goorse verenigingen Hector en vv Twenthe bestond het Hoftoernooi niet uit 9 maar 7 teams. Markelo speelde in poule B gelijk tegen VV Bentelo maar verloor met 2-1 tegen Rood Zwart. De strijd om de vijfde en zesde plek wist Sportclub Markelo naar zich toe te trekken. Met 1-0 werd gewonnen van SV Delden.

De uitslag van het Hoftoernooi 2022:
1. VV Bentelo
2. WVV’34
3. Rood Zwart
4. VV Diepenheim
5. Sportclub Markelo
6. SV Delden

Foto’s met dank aan Raymond Wegdam van WegdamNieuws.nl