Zorgclub ’t Lenfert opent de deuren

Vanaf vandaag is Markelo weer een nieuwe zorglocatie rijker. Vanmorgen werd aan de Kluunvenneweg 5 de officiële opening van Zorgclub ’t Lenfert verricht door oud-bewoners Janni en Willem Welmer. De zorgclub draagt de naam van de boerderij ’t Lenfert die via opa was meegebracht uit Elsen. Na het doorknippen van het lint kregen buren, familie en andere belangstellenden een rondleiding door de verschillende ruimtes. Men reageerde enthousiast op de sfeer en inrichting, vooral de oude foto’s en de hergebruikte deur uit het oude huis trokken de aandacht. Deze week moesten de laatste puntjes nog op de i gezet worden voor de voetreflexruimte en gisteren werd uiteindelijk ook het bord nog net voor de opening geplaatst. De zorgclub is speciaal gericht op ouderen met dementie en Parkinson, vanaf maandag biedt de zorgclub plek voor tien personen per dag,