Zonovergoten Overijsselse Kampioenschappen SGW

Met de organisatie van de Overijsselse Kampioenschappen heeft de SGW Markelo, het Hippisch Centrum aan de Potdijk opnieuw op de kaart weten te zetten. In mei van dit jaar wist de organisatie een goed georganiseerde SGW voor de deelnemers neer te zetten die al net zo zonovergoten was als vandaag tijdens de Overijssels Kampioenschappen. De bouwploeg had ook nu kosten nog moeite gespaard waardoor het de sponsorhindernissen er keurig bij stonden in een strak spring concours aan de Potdijk. Maar ook het hindernisparcours op de Herikerberg zag er veelbelovend uit.

“Op enkele kleine valletjes, gelukkig geen grote ongelukken kunnen we terug kijken op een zonnige kampioenswedstrijd, die we met de inzet van veel vrijwilligers hebben georganiseerd. Alle kampioenen zijn in een kampioensbad beland, dat dan wel weer! Morgen staat de oefencross EN de B paarden en L paarden tot 14.00 uur op het programma”, vertelt Daniek Pinkert enthousiast.

Foto’s Ilse Schottink