In gesprek met de heren Bussink (Luevink)

Tijdens het zomerprogramma van de Martinuskerk gaat dominee Van der Boon in gesprek met een persoon of personen die een bijzondere link hebben met Markelo. Woensdagavond 17 augustus om 19.30 uur nemen Wim Bussink en zijn zonen Frank en Robert plaats aan tafel.

Wim heeft na tientallen jaar besloten om te stoppen met hun boerderij aan de Ovinksweg te Markelo. In gesprek met dominee Van der Boon nemen zij u mee in het gehele traject van Wim en zijn familie, vanaf de start van de boerderij tot uiteindelijk de laatste dag dat het vee vertrok. Een emotioneel verhaal waarin niet alleen gekeken wordt naar de uiteindelijke keuze van Wim, maar ook naar de kant van beide zonen, hoe zij de boerderij zien en over de keuzes die zij maken.

Met muziek en beeldmateriaal belooft dit een bijzondere avond te worden in de Martinuskerk. De huidige actualiteiten rond de stikstofcrisis en het voortbestaan van de boerengemeenschap maken de avond meer dan actueel.

Na afloop bent u welkom om gezellig na te praten onder het genot van koffie of thee. De Martinuskerk is deze avond geopend vanaf 19.00 uur. De kaarten voor deze avond zijn te bestellen via kaarten@pkn-markelo.nl, verkrijgbaar bij Boek- en Kantoorvakhandel Prins of 17 augustus in de Martinuskerk. De kosten voor de kaarten bedragen €5,- per stuk.

De organisatie hoopt weer veel bezoekers te mogen verwelkomen in de kerk.