Vierde editie Food Goan op Kaasplein

Samen met je vrienden nippen aan je wijntje, genieten van allerlei lekkere gerechten, luisteren naar live-muziek van een toffe band op het podium, terwijl de zon heerlijk schijnt. Wat wil een mens nog meer? Zaterdag 13 augustus tussen 16.00 en 21.00 uur kun je weer aanschuiven in het openluchtrestaurant op het Kaasplein in Markelo, waar men tegen betaling van speciale ‘Food Goan’ en/of de ‘Wielerpop’ muntjes kan genieten van heerlijke gerechtjes van verschillende (Markelose) ondernemers.

Culinaire genieten op Kaasplein
Het evenemententerrein in het centrum van Markelo wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein. Verschillende drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar maar ook wordt ruimte gereserveerd voor een wijnbar en speciale bieren. Dit in combinatie met culinaire hoogstandjes vers bereid in de verschillende foodtrucks en kraampjes, de zomerse temperatuur, muzikale omlijsting van Three of a Kind gaan vast en zeker voor veel gezelligheid zorgen op het plein. Daar waar de foodtrucks om 21.00 uur sluiten, blijft de bar tot 22.00 uur geopend. Voor de kinderen wordt een kinderweide met springkussen, ballonnenclown en spelletjes ingericht.

DMD-Events
In 2017 werd het Food Goan Festival  op initiatief van DMD-Events voor het eerst succesvol georganiseerd. Deze editie kreeg in 2018 en 2019 een al even succesvol vervolg. Corona zorgde voor het niet doorgaan van het evenement in 2020 en 2021.