Wie is jouw Held van de Hof?

Winnaars Hoffelijkheidsprijs 2021

Waar Sanne Assink uit Hengevelde tijdens de eerste editie van een spannende awardshow van de Hoffelijkheidsprijzen 2021 bij De Kroon in Markelo werd uitgeroepen tot Held van de Hof is HofMarketing voor de editie van dit jaar op zoek naar een nieuwe Held van de Hof. De marketingorganisatie van Hof van Twente is op zoek naar genomineerden voor deze titel, maar zoekt bijvoorbeeld ook werkgevers die afgelopen jaar iets extra’s hebben gedaan en het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De Hoffelijkheidsprijzen worden dit jaar op 15 september uitgereikt bij De Bebsel in Goor en zijn door HofMarketing in het lezen geroepen om vooral de positieve ontwikkelingen in Hof van Twente en mensen die aandacht verdienen een podium te bieden.

Alle inwoners van Hof van Twente kunnen iemand nomineren door antwoord te geven op de volgende vragen:
1. (Wonen) Welke buurt, wijk of straat deed iets bijzonders dit jaar of had een goed buurtinitiatief?
2. (Werken) Wie is (beste) werkgever van het jaar en waarom?
3. (Recreëren) Wie heeft op toeristisch vlak écht wat toegevoegd wat van waarde is geweest voor de toeristen/recreanten/bezoekers in Hof van Twente?
4. (overall prijs) Wie is volgens jou de Held van de Hof en waarom?

Iemand aandragen voor de Hoffelijkheidsprijs kan tot 6 juli 2022 via een online formulier. Daarna gaat de deskundige jury een selectie maken wíe de genomineerden zijn. Na de zomer kan men stemmen op zijn of haar favoriet.