Eerste wensen wensboom kindcentrum vervuld

De eerste wensen uit de wensboom van het Kindcentrum Markelo zijn gisteren in vervulling gegaan. Zo kreeg Eline kralen van Esch Pla om armbandjes te kunnen maken voor haar vier juffen en kon Liz samen met haar moeder en oma een gebakje eten bij De Kroon. Linda van Eschpla en Robert van Grand Café De Kroon werkten enthousiast mee om de wensen van Eline en Liz te vervullen. Deze en andere wensen worden vervuld in samenwerking met de kinderen, ondernemers en stichtingen. Het ‘samen iets doen voor een ander’ staat centraal binnen het Kindcentrum Markelo! De leerlingenraad van het Kindcentrum Markelo heeft daarbij een actieve rol en helpt de wensen te beoordelen die voor vervulling in aanmerking komen.

Sinds vorig jaar heeft de wensboom een plek in de centrale hal van het Kindcentrum Markelo. Het is een initiatief van WISH3 dat hiermee een podium bieden voor mensen met een (arbeids)beperking en hun talent. De kinderen van basisscholen de Welp en de Zwaluw en van Kinderopvang Hof van Twente kunnen wensen in de boom hangen. In samenwerking met de kinderen zullen periodiek wensen in vervulling gaan voor bijvoorbeeld hun klasgenoot, familie of vriend (in).