Optiek Frank Markelo wordt Intervisie Optiek

Op de gevel van Optiek Frank Markelo aan de Grotestraat in Markelo pronkt sinds gistermiddag het nieuwe logo van Intervisie Optiek. “Hiermee is Optiek Frank volledig geïntegreerd in Intervisie Optiek”, vertelt Thijs Kamphuis die op 1 februari van dit jaar de winkel van Frank Meulenbroek overnam. Voor de winkel in Markelo is Sisca het nieuwe gezicht, nu Frank met ingang van 1 december zijn werkzaamheden voor de winkel heeft beëindigd. “Door Optiek Frank te integreren met Intervisie Optiek wordt de service en communicatie verbeterd en is het bovendien veel beter zichtbaar dat ook ‘horen’ onderdeel uitmaakt van ons dienstenpakket”, geven Thijs en Sisca aan. Met het oog op het 12,5 jarig bestaan van Intervisie Optiek staat er een knallende en toepasselijke eindjaars actie op stapel.