SC Markelo boekt oefenzege

Afgelopen zondag speelde Sportclub Markelo nog met 2-2 gelijk in het bekertoernooi tegen Raalte. Vanavond stond er alweer een oefenwedstrijd op het programma. In eerste instantie zou derde klasser Brummen de tegenstander zijn, maar zij zeiden op het laatste moment af. Ondanks deze afmelding kon er alsnog geoefend worden, tegenstander was NEO -23, uit Borne. Sportclub Markelo begon voortvarend aan de wedstrijd en al na één minuut spelen kwam het op voorsprong door René Kuijpers. Eén minuut later werd de score zelfs verdubbeld en zette Marcio Kok de zwart-witten op een 2-0 voorsprong.

Na de vroege voorsprong nam het spel bij beide ploegen wat af en waren er wat kleine kansen over en weer, waarbij Sportclub Markelo wel de bovenliggende partij bleef. Tien minuten voor tijd was het Sam Warmelink, die met zijn treffer zorgde voor de 3-0 eindstand. Zo weet de ploeg van Rutger Kats zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding winnend af te sluiten. Komende zondag staat de laatste bekerwedstrijd op het programma, thuis tegen ABS uit Bathmen wordt om 14:00 uur afgetrapt.