Promotour Vrouwen van Nu

Donderdag 23 september organiseert de Markelose afdeling van de Vrouwen van Nu een zogenaamde ‘Promotie Fietstocht’. “Deze tocht is mede mogelijk doordat de Vrouwen van Nu een toezegging voor een bijdrage uit het Ondersteuningsfonds van het Dorpsfeest hebben kregen”, aldus secretaris Jenny Oost. De 40 kilometer lange fietstocht begint om 10.00 uur bij De Haverkamp en heeft een tussenstop in de Kösterskoele.

In het openluchttheater kunnen de deelnemers informatie krijgen over de activiteiten bij de Vrouwen van Nu dit seizoen. Deelnemen is mogelijk voor zowel leden als niet leden tegen een bijdrage van 4 euro per persoon. Dit is inclusief een broodje hamburger en koffie tijdens de middagstop, een kop koffie en limonade met een traktatie onderweg. Belangstellenden die niet kunnen of willen fietsen zijn tussen 11.30 en 13.30 uur ook welkom in het openluchttheater. Hier kan men langs de informatiestandjes gaan en voor 2,50 euro een broodje hamburger en koffie nuttigen.

Aanmelding kan per email of telefonisch bij Dientje Mombarg (0547361464) en Hermien Tempelman (0547361711).