Open Huis 2impressU op nieuwe locatie


Na weken van verbouwen zijn ook de laatste twee verhuurbare ruimten op de beganegrond van Kaasfabriek Markelo, deze week in gebruik genomen. 2ImpressU, het adres voor bruidsmode in Markelo is afgelopen weekend verhuisd van de Prinses Irenestraat naar de nieuwe locatie gelegen aan de Grotestraat 2. Op de huidige locatie zet 2impressU haar maandelijkse Open Huis dagen op de eerste zaterdag van maand voort. Aanstaande zaterdag 5 juni organiseert 2impressU een Open Huis. “Kom gezellig langs op de nieuwe locatie, gewoon om te kijken of wellicht voor onze nieuwe collectie als toekomstige bruid, bruidsmoeder of bruidegom”, aldus Anja en Nicolette. De officiële opening van 2impressU maar ook Personeelsdiensten Markelo wordt met het oog op de coronamaatregelen vanzelfsprekend naar een later moment verplaatst.

De ‘Open Huis’ dagen van de de bruidswinkel op de nieuwe locatie in de Kaasfabriek Markelo is voor Fotostudio Markelo reden om op deze eerste zaterdag van de maand ook haar deuren extra te openen van 9.00 tot 13.00 uur. MarkeLokaal heeft toegezegd om tijdens de Open Huis dagen van deze bedrijven met de Kuierkoare op het Kaasplein aanwezig te zijn. Maarkelse producten zoals tarwebloem en -meel, pasta en honing zijn verkrijgbaar bij de Kuierkoare van MarkeLokaal.

De begane grond van de  voormalige fabriek is met de komst van 2ImpressU geheel ingevuld. Fotostudio Markelo en de Bibliotheek Hof van Twente namen begin vorig jaar hun intrek in de Kaasfabriek Markelo. Personeelsdiensten Markelo is in mei 2021 verhuisd van de Grotestraat 4  naar de overkant van het Kaasplein.