Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • wo
  10
  dec
  2014
  za
  20
  dec
  2014

  Voorstelling Het Kaspels Toneel

  't Kaspel
  Al jaren zorgtde toneelgroep van Kerspel-Goor voorgezellige toneelavonden in de maand december en vaak zijn de voorstellingen al ver van tevoren uitverkocht. Ditjaar zullen zij voor u spelen:EEN BEELD VAN EEN MAN.Geschreven door J. Hemmink-Kamp.
  Een beeld van een man gaat over Barones van Heugafelt de Bouclé een iet wat arrogante vrouw en een enthousiaste antiekverzamelaarster. Samen met haarnicht Louise –die deze passie met haar deelt- is zij hopeloos verliefd geworden op een beeld van Napoleon.Zij geeft een klein fortuin uit om het beeld aan te schaffen.
  Ze heeft al veel personeel maar omdat het hoofd van dehuishouding ontslag heeft genomen, heeft ze een advertentie geplaatst voor nieuw personeel. Zij kannaast de butler, het keukenpersoneel, de secretaresse en het tuinmeisje nog wel wat extra handen gebruiken op haar Kasteel in Kaspel. Er komen twee sollicitanten op de advertentie af.
  Vandaag lijkt het een geluksdag te worden voor de Barones, want het beeld van Napoleon wordt bezorgd. Het nieuwe personeel Josefien en Janus krijgen meteen een klus te klaren. Dat ze minder handig zijn dan de Barones verwacht, laat zich raden en de problemen vragen om creatieve oplossingen die Josefien zo uit de mouw schudt.Hoe dit zich verder ontwikkeld kunt u zien bij hetKaspels Toneel!
  De toneelgroep speelt voor u in december 2014 op de volgende data:
  Woensdag 10 december -aanvang 14:00 uur
  Vrijdagavond 12 december -aanvang 20:00 uur
  Zaterdagavond 13 december -aanvang 20:00 uur
  Vrijdagavond 19 december - aanvang 20:00 uur
  Zaterdagavond 20 december - aanvang 20:00 uur
  Voorverkoop kaarten op maandag 24 november vanaf 20:00 uur in ’t Kaspel.
  Kaartverkoop vanaf dinsdag 25 november bij Mirjam Meutstege Tel. 0547-272542, Boswinkelsweg 12 a te Markelo.
  Kosten € 7,50 per kaartje, kaartjes voor de middagvoorstelling zijn gratis.