Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • do
  17
  nov
  2016

  Film "IlCapitale Umano" in Het Beaufort

  20.00 uurHet Beaufort Markelo

  Op donderdag 17 november 2016 vertoont Het Beaufort in Markelo de film “Il Capitale umano”.

  “Il capitale umano’ is de juridische term voor de schadevergoeding van een dodelijk slachtoffer in een ongeluk. De neurotische makelaar Dino probeert een slaatje te slaan uit de relatie tussen zijn dochter en de zoon van een steenrijke Milanese magnaat. Als Dino zijn kroost afzet bij de riante villa van Giovanni, komt hij met de zakenman in contact en al snel op de tennisbaan te staan. Dino ziet een investering in de zaakjes van Giovanni wel zitten en sluit er stiekem een hoge lening voor af. Ondertussen gaat het tussen Dino’s dochter Serena en Giovanni’s onbezonnen zoon Massimiliano eigenlijk helemaal niet lekker. Bovendien heeft zoonlief iets te maken met het ongeluk waarmee dit Italiaanse drama opent. Wat zijn betrokkenheid precies behelst, blijft lang in nevelen gehuld. Daarnaast leidt Giovanni’s mooie ‘trophy wife’ Carla een zo mogelijk nog ongelukkiger leven. Haar bestaan fleurt op als ze bij toeval op een instortend theater stuit.
  De voorstelling begint om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 7,00 inclusief een pauzedrankje. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

  BEAUFORTFILMPOSTERILCAPITALEUMANO