Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • wo
  02
  nov
  2016

  Film "Oh boy" in Het Beaufort

  20.00 uurHet Beaufort Markelo

  Op woensdag 2 november 2016 vertoont Het Beaufort in Markelo de film “Oh Boy”.

  Niko Fischer is een afgehaakte rechtenstudent van bijna dertig die nog helemaal niets heeft bereikt in het leven. Zijn vader maakt elke maand geld naar hem over, maar weet niet dat Niko al twee jaar lanterfantert. In zijn nieuwe appartement zijn de meeste dozen nog niet uitgepakt en Niko steekt zijn sigaretten aan met het broodrooster. Als zijn rijbewijs is ingetrokken wegens buitensporig alcoholgebruik en de pinautomaat zijn pasje inslikt, moet Niko zijn handje komen ophouden bij zijn vader. Niko’s nieuwe vriend Matze sleept hem ondertussen mee naar de meest exotische plaatsen. Tijdens een lunch ontmoet Niko bovendien ook nog eens oud-schoolgenote Julika die erg aardig opgedroogd is.  Door een aaneenschakeling van veelal komische vignetten, geschoten in stemmig zwart-wit, duiken we in het leven van een verloren ziel. Eenvoudige, alledaagse handelingen vormen best een opgave voor de jongen. Want wat doe je als je pas wordt ingeslikt nadat je net je laatste euro’s aan een zwerver hebt gegeven of je buurman met gore gehaktballetjes voor de deur staat en vervolgens zijn hart begint uit te storten? Of als de psycholoog van het bureau voor rijvaardigheid je een enorm complex weet aan te praten? Laat staan als een oude dronkaard tegen je aan begint te zwetsen terwijl je na een heftige nacht gewoon even van je biertje en je rust wilt genieten.  De voorstelling maakt deel uit van het Overijssels Film Festival.
  De voorstelling begint om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 7,00 inclusief een pauzedrankje. De zal is vanaf 19.30 uur open.

  BEAUFORTLOGOFILMFESTIVAL