Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • di
  07
  jun
  2016

  Aura-Soma (met kleur bewust worden en balans vinden)

  20.00 uurBoek- en kantoorvakhandel Prins

  aura-somaKleur is een krachtig onderdeel van ons leven en onze eigen aura is een reflectie van de regenboog. Als "kleurenvertaler" ondersteun ik mens en dier de balans in het leven en het lichaam te verbeteren. Samen met het buiten-gewone kleurensysteem van Aura-Soma laat ik je graag zien hoe dat gaat. De kern van het Aura-Soma systeem, de equilibriumset, bestaat uit meer dan 100 flesjes met elk 2 kleuren. De vloeibare inhoud is volledig uit de natuur en haar energieën samengesteld.

  Je kiest zelf 4 kleurencombinaties en neemt tijd voor jezelf om te luisteren en ont-dekken waarom je wezen jouw aandacht vraagt.
  Jouw keuze helpt je op zachte en liefdevolle wijze te kijken naar die onderdelen in je onbewuste, waar je in de drukte van alledag vaak aan voorbij vliegt.

  Samen met de kleuren creëer je rust en doorbreek je oude patronen die je niet meer dienen. Dit komt je gezondheid ten goede, verbetert de kwaliteit van je leven en maakt dat je met plezier kunt zijn wie je werkelijk bent. En dit heeft natuurlijk ook een positief effect op je omgeving.

  Toegang : €7.50 incl. koffie/thee