Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • wo
  09
  mrt
  2016

  Schik in de Pot

  20.00 uurHerberg De Pot

  Op woensdag 9 maart kun je bij Herberg de Pot een avondje lachen bij "Schik in de Pot". Harry Glotzbach zorgt voor een muzikale stand up comedy avond.

  Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, Yoga pogingen, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen. En ook met zijn gitaar en zangstem weet hij elk publiek te bespelen.
  Harry is vaste comedian bij het Comedy Cafe in Amsterdam waar hij meerdere malen per maand te zien is.

  Harry is finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy Concours en speelt hij al jarenlang op festivals als Lowlands, Paaspop, Laughing Matters, Night of Comedy, Puur Gelul, Comedy Knight, Utrecht International Comedy Festival, Laughing Blizzard (Parktheater Eindhoven) en het International Comedy Festival Rotterdam.

  Nieuwsgierig en heb je er nu al "schik" van?
  Aanvang: 20.00 uur
  Entree €12, plaatsen zijn te reserveren via 0547-361342 of info@herbergdepot.nl