Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • zo
  13
  mrt
  2016

  Hofkoren 2016

  13.00 uurReggehof

  Ook dit seizoen wordt de Hofkoren-traditie voortgezet. Het festival vindt plaats op zondag 13 maart vanaf 13.00 uur. Hofkoren is een initiatief van De Reggehof om koren uit de Hof van Twente de kans te geven om op een professioneel podium te laten zien wat zij kunnen. Hofkoren is als festival opgezet; in verschillende zalen kan het publiek genieten van diverse optredens. Voor de koren is het festival een leuke mogelijkheid om ook eens andere koren te kunnen bekijken en elkaar te inspireren. De afgelopen keer gaven ruim 15 koren acte de présence.

  Alle koren uit de gemeente Hof van Twente hebben een uitnodiging per mail ontvangen om mee te doen aan Hofkoren. Inschrijven kan tot 1 maart via het digitale formulier op www.reggehof.nl/hofkoren. Wegens succes in voorgaande jaren is er ook dit jaar een hertaalwedstrijd waarmee er voor het beste koor een mooie prijs is.

  Uiteraard is Hofkoren ook te bezoeken. Kaarten á € 5,00 zijn verkrijgbaar via www.reggehof.nl en aan de balie van de Reggehof. Voor nadere informatie over Hofkoren kunt u contact opnemen met Apollonia Sligman (stagiaire_pr@reggehof.nl)