Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • vr
  15
  jan
  2016

  Inloopmiddag voor lymepatienten

  Graag aanmelden per mail of telefoon. Hierna ontvangt u informatie over de tijd en locatie

  (Chronisch) LYME

  Overijssel is één van de gebieden waar een zeer hoge concentratie besmette teken leven. Risico op een besmetting met de borrelia bacterie is dus zeker aanwezig voor natuurliefhebbers en buitenmensen. Indien iemand besmet is kan de lyme in de meeste gevallen met een antibiotica kuur genezen worden. Sommige mensen ontdekken helaas te laat dat ze lyme hebben, of de kuur blijkt onvoldoende aan te slaan. In deze gevallen kunnen er langdurig (soms zeer hevige) klachten ontstaan.

  Wie in deze situatie zit moet vaak zelf een lange route bewandelen om stap voor stap te ontdekken wat er wel en niet mogelijk is. “Zoeken”  is het sleutelwoord in deze situatie. Dit kost erg veel energie. Iets wat de gemiddelde lymepatiënt mist.

  15 januari is er een inloop middag voor lymepatiënten die zoekende zijn. Graag aanmelden per mail of telefoon. Hierna ontvangt u informatie over de tijd en locatie:

  info@markelozorg.nl

  06 53 79 82 63