Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • wo
  09
  dec
  2015

  Kaspels Toneel

  14.00 uur't Kaspel

  De toneelgroep van Kerspel-Goor voert dit jaar het stuk 'De Juffer en de Jongs' op. Het stuk dat is geschreven door Harm Dijkstra wordt geregisseerd door Arie Wegereef.

  De speelavonden (20.00 uur) zijn 11, 12, 18 en 19 december. Op 9 december is er om 14.00 uur een speciale seniorenvoorstelling

  De kaartverkoop is inmiddels gestart, de kaarten voor de seniorenvoorstelling zijn gratis (wel reserveren), de kaarten voor de avonden bedragen € 7,50. Gereserveerde kaarten liggen voor u klaar voor aanvang van de voorstelling in`t Kaspel. Reserveren kan bij Mirjam Meutstege via 0547-27 25 42 of via de mail mirjammeutstege@hotmail.com Alleen bij mailbevestiging zijn de kaarten gereserveerd!

   

  Korte inhoud van het stuk:

  De vrouw des huizes, een welgestelde dame van middelbare leeftijd, zoekt een nieuwe uitdaging in haar leven. Haar dochter gaat steeds meer haar eigen weg, het personeel wordt ouder en het landhuis is toch wel erg groot nu alle aanloop minder wordt. Ze voelt zich eenzaam en ook nutteloos.

  De dokter weet raad, hij zoekt nog tijdelijk onderdak voor zijn twee broers uit Kerspel-Goor. Hun boerderij is verouderd en moet nodig gerenoveerd worden.

  Als de mannen nu eens tijdelijk in de havezate kwamen wonen. Dan snijdt het mes aan twee kanten. Maar de culturen van de juffer en de jongs liggen mijlenver uit elkaar. Het zijn een paar goede jongens maar hun ontwikkeling staat al vijftig jaar stil. De gebroeders hebben een strakke taakverdeling alsof ze een echtpaar zijn en zelfs de bedstee wordt gedeeld………