Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • wo
  21
  okt
  2015

  Yoga voor Villa Joep

  19.00 - 20.00 uurSporthal De Haverkamp

  In Sporthal De Haverkamp wordt een yoga-avond georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede komt aan Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Markeloër Jelle Renes, vader van Siebe en ambassadeur van Villa Joep, beveelt deze actie van harte aan! Yoga is voor iedereen, dus iedereen mag meedoen. Kinderen en volwassenen, allen zijn welkom. Het is een mooie kans om samen met je gezin, collega’s, buurt, vereniging, et cetera kennis te maken met yoga en daarmee ook nog eens dit goede doel te ondersteunen.

  villa joep
  De les wordt gegeven door Leontien Leferink van Uniek Punt. De kosten bedragen € 10 p.p. of € 15 per gezin, hetgeen terplekke voldaan dient te worden. Deelnemers dienen zelf een sport/yoga-matje mee te nemen of een grote handdoek, en een dekentje voor de ontspanningsminuten aan het einde van de les. U kunt zich aanmelden d.m.v. het sturen van een mailtje naar yogamarkelo@gmail.com.
  Ben je verhinderd maar wil je dit goede doel wel ondersteunen? Dan kun je een bedrag naar keuze overmaken op IBAN NL98RABO0113310587 t.n.v. Yoga Markelo o.v.v. donatie Villa Joep.