Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • vr
  11
  sep
  2015

  Pubquiz in Gebouwtje Stokkum

  20:00 uurHet Gebouwtje Stokkum, Stokkumerweg 40a

  Activiteiten Stichting KOMIOK Stokkum organiseert een leuke en gezellige quiz voor jong en oud. Ook niet-Stokkumers kunnen hieraan deelnemen. De quiz bestaat uit acht rondes. Iedere quizronde heeft een thema, bijvoorbeeld algemeen, sport of muziek. Tussendoor worden er aan de captains vragen gesteld waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Er wordt gespeeld in groepen van 3 tot 6 personen, het team moet een naam hebben en een captain hebben aangewezen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5 per groep.

  stokkum

  Dus heb je een leuke buurt, vriendengroep of een ander clubje, schrijf je dan voor 9 september in bij Annemieke Immink via een e-mailbericht naar secretariaat@stokkum.info. Telefonisch aanmelden kan ook op 06 – 10 27 33 11.
  Deelnemers en supporters zijn van harte welkom vanaf 20.00 uur in het Gebouwtje naast OBS Stokkum aan de Stokkumerweg 40a.