Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • zo
  06
  sep
  2015

  Benefietconcert Lionsclub

  14.30 - 17.00 uurKapel Weldam

  De Lionsclub Markelo-Lochem Mixed organiseert dit benefietconcert in samenwerking met Muziek op De Welle en de Anglican Church Twente. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de vervanging van de Rode Kruisbus van de gemeente Hof van Twente. 
  Voor u zullen optreden harpiste Zoë Knoop en fluitiste Maartje Valk. Zij vormen een talentvol duo dat regelmatig optredens verzorgt. In 2013 wonnen zij de aanmoedingsprijs voor ensembles op het Prinses Christina Concours.

  benefietconcert weldam
  Het concert vindt plaats in de St. Mary’s Chapel op het prachtige landgoed Weldam aan de Diepenheimseweg 102 te Markelo. Na afloop van het concert kunt u in deze sfeervolle omgeving genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met eigengemaakt gebak.

  De entree voor dit benefietconcert bedraagt € 15 p.p. inclusief koffie/thee met gebak. U kunt reserveren via de mail op aanmelden@muziekopdewelle.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-51403914.