Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • di
  26
  mei
  2015

  "Ontspannende" avond

  19.30 - 22.00 uurPraktijk Adali

  In ons lichaam bevinden zich 7 hoofdchakra's. Chakra's zijn energiewielen die verbonden zijn met organen, emoties en kleuren. Tijdens deze avond wordt er meer verteld over de hoge chakra's (4,5,6 en 7) en gaan we samen deze in balans brengen. Dit gebeurt in stilte, gewoon op de stoel met muziek, kleur en/of edelstenen.

  Heb je altijd al meer willen weten over chakra's of ben je gewoon benieuwd.. geef je dan op voor deze "ontspannende" avond bij Praktijk Adali aan de Bergweg 12. Na afloop krijg je informatie mee over de chakra's die wij hebben behandeld.

  De groep zal niet groter zijn dan 8-10 personen om zo iedereen de ruimte te geven voor haar of zijn inbreng. Dus wees er snel bij, want vol is vol! Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden wij het recht om de thema avond te verplaatsen. De deelnamekosten bedragen 10 euro inclusief thee met wat lekkers & info van de chakra's.

  Opgeven alleen per mail: info@zoida.nl of info@adali.nl