Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • za
  22
  aug
  2015

  MMK organiseert dag voor gehandicapten

  Manege Snorrewind

  Het Markelo's Mannenkoor organiseert op zaterdag 22 augustus een speciale middag voor mensen met een beperking. Deze middag vindt plaats bij Manege Snorrewind in Markelo.

  Er zullen diverse activiteiten georganiseerd worden, zoals paardrijden, voor wie dat kan en mag, ritjes met paard en wagen over de Borkeld, een echte sportmassage ondergaan, vogelhuisjes maken, ballen gooien, tekeningen maken en nog veel meer. Natuurlijk wordt er ook samen geluncht.

  Uiteraard ontbreekt ook het muzikale niet. Amusementsorkest De Grösmeijers zal aanwezig zijn met vrolijke klanken terwijl samen met de mannen van het Mannenkoor leuke liedjes gezongen gaan worden en misschien zelfs wel gedanst en muziek gemaakt.

  Daar er voor deze dag verschillende subsidies zijn binnen gekomen, heeft het bestuur nu al toegezegd dat alle gelden die niet nodig zijn voor deze dag geschonken zullen worden aan een goed doel.