Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • di
  31
  mrt
  2015

  Thema avond: Engelen Lichtkring

  19.30 - 22.00 uurPraktijk Adali

  engelenDeze avond bij Praktijk Adali aan de Bergweg 12 te Markelo zal in het teken staan van lichtengelen, engelen meditaties, muziek en zang, maar bovenal de lichtceremonies.

  Wat is een Engelenlicht ceremonie? Tijdens de bijeenkomsten gaan we ons verbinden met de helende energie vanuit een hoog energie-level van de lichtengelen. Ook al heb je nog nooit een ceremonie meegemaakt of ben je niet bekend met meditatie of engelen, ook dan zul je de werkelijke liefdesenergie ervaren.

  De groep zal niet groter zijn dan 8-10 personen om zo iedereen de ruimte te geven voor haar of zijn inbreng. Dus wees er snel bij, want vol is vol! Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden wij het recht om de thema avond te verplaatsen. De kosten voor deelname bedragen € 10,00 inclusief thee met wat lekkers. Opgeven kan alleen per mail via info@zoida.nl of info@adali.nl