Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • zo
  15
  feb
  2015

  Barre Italiaanse Buitenrit

  13.00 uurManege Snorrewind

  Manege Snorrewind organiseert de jaarlijkse Barre Tocht, dit jaar met een Italiaans Tintje. Tijdens de drie uur durende buitenrit wordt er onder begeleiding gereden door de prachtige natuur.

  De route voert door de natuurgebieden de Borkeld, de Rijssenseberg en Klein Zwitserland. En over een stukje van het Napoleonpad! Over deze route reden de soldaten van Napoleon ooit onder barre omstandigheden door Nederland. Onderweg wordt er een stop gehouden met een drankje en versnapering.

  Meedoen kan met eigen paard of paard van ons en is ook voor niet-Snorrewind ruiters! Voorwaarde is, dat de ruiter de rijkunst voldoende beheerst. Na de rit met een voldaan gevoel terugkomen in een warme kantine, bijkomen bij de haard en de mogelijkheid (vooraf opgave) voor een lekkere, verwarmende Italiaanse maaltijd, waarbij een introducee ook welkom is.

  Een rit, die garant staat voor prachtige natuur, gezelligheid en sportiviteit! Hoe bar het weer zal zijn, dat kunnen we niet voorspellen. Wij laten ons door het weer niet uit het veld slaan! opgave in de kantine of via info@snorrewind.nl.