Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • zo
  20
  sep
  2015

  Koelefair

  11.00 - 17.00 uurOpenluchttheater De Kösterskoele

  Op zondag 20 september organiseert openluchttheater “de Kösterskoele” in Markelo wederom een streek- en brocantemarkt, de “Koelefair”. Deze markt vindt plaats in ons openluchttheater van 11.00 tot 17.00 uur. De entree en parkeren zijn gratis.

  Net als voorgaande jaren, zijn er dit jaar vele kramen, in de prachtige sfeervolle ambiance van openluchttheater de Kösterskoele. Tijdens de markt worden verschillende eigentijdse streekproducten uit Markelo en omgeving gepresenteerd. Hierbij kan gedacht worden aan de meelprodukten van de Molen van Buursink, of de kaas van de kaasmolen. Maar wat dacht u van jam gemaakt van vruchten of pompoenen, boerderij-ijs of de eigengemaakte wijn of een kraam waar  ambachtelijk spek wordt bereid of wafels hartig of zoet die ter plekke worden gemaakt.

  Naast vele streekprodukten is er ook een mooie brocante markt, van hele ouwerwetse spullen tot klassiek en modern. Vele hobbyisten zullen hun hobby presenteren. Hierbij kan gedacht worden aan kaarten maken, sierraden maken maar ook tassen maken van fietsbanden, creaties met vilt, kleding voor kinderen, sierkussen of theedoeken met geborduurde Twentse teksten, houtsnijden enz. enz. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten.

  Kortom genoeg vertier voor iedereen in ons openluchttheater de Kösterskoele.