Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • do
  28
  nov
  2019

  Ouderenmiddag HVV

  14.00 uurWoonzorgcentrum Anholtskamp

  Op donderdagmiddag 28 november organiseert de Hervormde Vrouwenvereniging uit Markelo voor alle ouderen om 14.oo uur een gezellige middag in de Koekoekszaal van Woonzorgcentrum de Anholtskamp.

  Vele mensen hebben mooie herinneringen aan hun kindertijd waarin de school een grote rol speelde. Een school die zo totaal anders was dan die van nu…..Schrijven met een kroontjes pen en inktlap. De letterdoos, het telraam, de grote kolenkachel in de klas. Soms zaten er wel 50 kinderen in de houten schoolbankjes. De tijd van het leesplankje, de mooie schoolplaten {waarbij de meester zo prachtig kon vertellen] en van Ot en Sien. Er werd nog veel gezongen Vaderlandslievende liedjes uit ‘Kun je nog zingen zing dan mee. Op het schoolplein werd gekaatst, geknikkerd, gehinkeld etc. Het belooft een gezellige middag te worden en hopen vele mensen te mogen begroeten.