Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • zo
  08
  sep
  2019

  Doggyplons

  10.00 - 13.00 uurZwembad De Vijf Heuvels

  In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt van 10.00 tot 13.00 uur voor de 12e keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. In samenwerking met Welkoop Markelo wordt gezorgd voor een extra leuke dag voor hond en baas. Een activiteit die echt thuis hoort op het programma van zwembad ‘De Vijf Heuvels’ en niet meer weg te denken is. De voorgaande jaren was dit evenement een daverend succes, dit jaar beloofd het ook weer een mooie dag te worden om niet te vergeten.
  Hond en baas kunnen een ‘frisse’ duik nemen in het zwembad. Ook zijn er verschillende andere activiteiten zoals een demonstratie van een hondenschool waar ook zelf met de hond het circuit uit te proberen is. Er zijn diverse stands waar je terecht kunt voor o.a. informatie en advies en er is een dierenarts waar men terecht kan voor een gratis check up van de hond. Tevens is er een fotograaf aanwezig die de beelden vastlegt.

  Voor kinderen is er ook van alles te doen zoals lekker klimmen en klauteren op de speeltoestellen of een spel spelen op de veldjes.

  Voor een drankje en/of snack kan men terecht bij de kiosk.
  Bij het naar huis gaan staat er voor iedere deelnemer een gevulde goody bag klaar met allerlei informatie en lekkers.

  De toegang bedraagt € 4,00 per hond. De opbrengst komt zoals ieder jaar grotendeels ten goede aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Dierenambulance Hof van Twente.