Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • do
  06
  nov
  2014

  Workshop over suiker

  19.30 - 21.30 uurOsteopathie Markelo

  20131029 osteopatieChocolade, koekjes, chips …. Ze blijven ons verleiden, iedere keer weer. Maar ook al die andere lekkere dingen in de supermarkt. We kopen ze steeds weer. Eet jij ze als je rond 16.00 een dip krijgt of als je je niet lekker voelt? Hoe komt het dat, ondanks dat we weten dat dingen niet gezond zijn, we ons toch steeds weer laten verleiden tot het eten van suikers? Wat gebeurt er in je lijf? Maakt suiker je moe? In deze workshop gaat Adrie Roetert, voedingsdeskundige, je laten ervaren wat suiker doet op je lijf. Wanneer heb je suikers nodig en wanneer merk je dat je er te veel van gebruikt. En wat doet het op je geest?

  Op 6 november a.s. van 19.30 tot 21.30 uur is iedereen van harte welkom bij Osteopathie Markelo, Goorseweg 5 in Markelo. De kosten zijn Euro 10,- incl. naslagwerk met recepten. Aanmelden kan bij carlaharmsen@osteopathie-markelo.nl o.v.v. Workshop suiker.