Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • ma
  03
  nov
  2014

  Yoga workshop Stokkum

  19.30 - 21.00 uur't Gebouwtje Stokkum

  Maandag 3 november wordt er een workshop Yoga gegeven door Alie Paalman. Er is plek voor 12 personen. Na afloop drinken we gezamenlijk nog een heerlijke kop thee. Kosten voor deze avond zijn 12,50 euro p.p. Opgeven kan tot 27 oktober bij Marianne Groothuis tel 361677 of per email, of direct via deze link op Stokkum.info.

  Yoga beoefenen is al heel oud, het gewoon toepassen in het dagelijkse leven is meer van deze tijd. Door middel van oefeningen en bewustwording is yoga een fijne manier om soepeler, opener, eerlijker en zuiverder met jezelf en anderen om te leren gaan.
  Bij de reacties van de cursisten komt het woordje "rust" vaak voor. Meer rust zowel in het denken als in het lichaam, het ademen en het functioneren behoort dan ook tot ieders mogelijkheid. Eigenlijk is yoga heel natuurlijk en gewoon maar vooral met beide benen op de grond

  yoga