Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • vr
  13
  okt
  2017

  Concert

  20.00 uurHet Beaufort

  Op vrijdag 13 oktober 2017 treedt in Het Beaufort het ensemble Il Canto di Rame op met haar nieuwste programma “Danza danza”. De avond begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is € 10,00 inclusief een drankje na afloop..

  Het Ensemble Il Canto di Rame is voortdurend op zoek naar uitdagingen en staat bekend om zijn originele programmering. De groep heeft zijn wortels in de barok en de blik op de toekomst. Hierdoor hebben de musici de totaalbelevenis van woord en muziek, heel gebruikelijk in de Oude Muziek, weten te vertalen naar een hedendaags concept. Het ensemble bestaat uit Elske te Lindert (sopraan), Iris Gruber (saxofoon), Marije Toenink (cello) en Liga Vilmane (klavecimbel/orgel). Het programma “Danza danza” bestaat uit fantastische dansmuziek door de eeuwen heen. De groep bracht onlangs haar eerste cd uit met als titel NedNieuw.