Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • vr
  17
  mrt
  2017

  Klankbelevingsconcert

  20.00 uurHet Beaufort

  Op vrijdagavond 17 maart 2017 is er een klankbelevingsconcert in Het Beaufort, te geven door Caroline Sleurink en Jan-Willem ter Balkt van Witte Wind. Het is een ligconcert om diep te ontspannen en lekker het weekend te beginnen. Het klankconcert begint om 20.00 uur en de toegangsprijs is € 20,00 incl. een kop thee na afloop. Om je lekker te ontspannen: neem een yogamatje mee. Heb je dit niet? Geen probleem. Geef het door bij je opgave. Aanmelden voor dit unieke concert kan via info@wittewind.com of bij Jan-Willem ter Balkt, tel. 06-54686032.

  Bij het klankconcert kom je in een bad van helende klanken en raak je in een meditatieve staat van zijn en laat je stress los. Op de klanken van klankschalen, de sjamanandrum, sansula, carillon, gong, zang en andere wereldinstrumenten maak je een sjamanistische reis en ontvang je boodschappen van jouw innerlijke bewustzijn. Witte Wind is de praktijk voor sjamanisme en klankhealing van Jan-Willem ter Balkt en Caroline Sleurink. Jan Willem ter Balkt groeide op in Markelo. De natuur op de Kattenberg is de plek waar hij zijn sjamanistische inspiratie opdeed. Hij werkt samen met zijn vrouw, levenscoach en klankhealer Caroline Sleurink. Voor meer informatie: zie www.wittewind.com