Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres redactie@maarkelsnieuws.nl.

Evenement details:

 • vr
  31
  okt
  2014
  za
  01
  nov
  2014

  Herfstworkshop Kunststichting Markelo

  Enkelaarsweg 9

  Het is weer tijd om je op te geven voor de inmiddels bekende herfstworkshop van de Kunststichting Markelo. Dit keer heeft men Ben Zweerink gevraagd om de deelnemers de monotype techniek te leren. Monotype is een druktechniek waarbij slechts een afdruk kan worden gemaakt. De workshop vindt plaats in het werkatelier van Robert Jansen en Angeline de Jong aan Enkelaarsweg 9.

  workshop1

  De workshop begint vrijdag 31 oktober om 13.30 uur en duurt de eerste dag tot 21.00 uur. Op zaterdag 1 november kunnen de deelnemers om 10.00 uur weer aan de slag tot ongeveer 16.00 uur. Vervolgens wordt het gemaakte werkt naast elkaar gelegd en gaan de deelnemers het gezamenlijk bespreken onder het genot van een hapje en een drankje.

  Aansluitend is er na 16.30 uur gelegenheid voor belangstellenden om een kijkje te komen nemen. Aan het eind van de dag kan iedereen het gemaakte werk meteen meenemen.

  workshop2

  De Kunststichting Markelo zal zorgen voor papier, rolletjes, glasplaten, verschillende kleuren inkt, deskundige begeleiding van Ben Zweerink alsook voor soep op vrijdagavond en zaterdagmiddag, (karne)melk voor bij de maaltijd, koffie of thee in de pauzes, een glas wijn of fris bij het hapje bij de afsluiting.

  De deelnamekosten bedragen € 50,00 (vrienden van de stichting € 40,00) voor volwassenen en voor tieners € 25,00. Opgave kan uitsluitend via het secretariaat van de Kunststichting Markelo per mail, telefonisch via 0547 36 38 32 of per sms/Whatsapp via 0610407789.