Uitbreiding College van Kerkrentmeesters

Vanaf eind mei wordt het College van Kerkrentmeesters van de Martinuskerk uitgebreid met vier nieuwe mensen. Henk Bolink zal als ouderling worden toegevoegd, terwijl Jan Henk Berendsen, Wim Bronsvoort en Diederik Roeterdink er als kerkrentmeesters bij komen. Het viertal begint overigens niet helemaal aan een nieuwe uitdaging, gezien het feit dat zij al met enige regelmaat werden benaderd, om van gedachten te wisselen bij lopende zaken.

De Martinuskerk zet de deuren weer open voor bezoekers vanaf zondag 23 mei. Per dienst zijn er maximaal 30 bezoekers welkom. Wilt u een dienst bijwonen dan kunt net als eerder een plaats reserveren op het mobiele nummer: 06 – 57 51 11 69. Dit nummer is bereikbaar op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Ook is het mogelijk om een WhatsApp of sms-bericht te sturen en een plaats te reserveren.

De diensten blijven ook live te volgen op https://kerkdienstgemist.nl/stations/181-Protestantse-Gemeente-Markelo.