Henk en Jopie Veldman 60 jaar getrouwd

Op 5 mei 1961 gaven Henk en Jopie Veldman elkaar het jawoord in het Stadhuis van Hengelo. Opmerkelijk was daarbij dat het de eerste keer na de oorlog was dat het Stadhuis op 5 mei weer open was en daarom ook versierd was. Jopie en Henk zijn geen onbekenden in het dorp met de vijf heuvels. Beiden zijn nog actief binnen de Jeu des Boules vereniging van Markvogels. Door de werkzaamheden van Henk bij de ANWB onder andere als wegenwachter en meldkamer coördinator verhuisde het echtpaar meerdere keren en streek uiteindelijk in 1997 in Markelo weer neer om dichter bij hun dochter Astrid en kleinkinderen te zijn. Ook voor Jopie en Henk geen uitbundig 60 jaar huwelijksfeest, door de beperkende Corona maatregelen. Natuurlijk gaat het feest samen met de familie niet onopgemerkt voorbij en zal het aan een aantal verrassingen niet ontbreken.