Baasjan met pensioen

Jan Schreurs alias Baasjan genoot gisteren van zijn laatste werkdag bij BrinkXL alvorens hij van zijn welverdiende pensioen kon gaan genieten. Familie, vrienden, buren en (oud)collega’s van Jan lieten deze memorabele dag niet zomaar voorbij gaan en stonden langs de route met spandoeken en om te meuten. Jan werd gisterochtend opgehaald door zijn voormalig werkgever Rijk Wibbelink in een oldtimer truck, de buurt stond vervolgens klaar langs de weg om te meuten. Vervolgens werd er bij BrinkXL in Enter door Henk Brink een woord van dank uitgesproken waarbij Jan en ook zijn vrouw Alie (van de Keite) als steun en toeverlaat in het zonnetje werden gezet.

Op de laatste werkdag stond nog wel een ritje gepland voor Jan langs een aantal vaste adressen waar hij moest laden en lossen, zoals TKF in Haaksbergen, Eternit in Goor, Aqua+ in Goor en Cembrit in Enter. Jan trakteerde op elk adres op gehaktballen. Na dat de werkdag er echt op zat werd er nog een borrel gedronken met de familie op het terras bij Herberg de Pot (de plek waar Jan normaliter zijn vakanties begint) waarna er s ‘avonds thuis een uitgebreid diner klaar stond verzorgd door ‘t Wapen van Markelo. Familie, vrienden, buren en (oud)collega’s hopen dat Baasjan nog lang kan genieten van zijn welverdiende pensioen.