Oranjevereniging Markelo verrast prijswinnaars

De Oranjevereniging Markelo heeft de prijswinnaars van de kleurwedstrijd en de puzzelrit bekend gemaakt. Bij De Haverkamp kregen de kinderen die hun kleurplaat inleverden op Koningsdag een softijsje. Het bestuur heeft uit alle ingeleverde kleurplaten in de verschillende leeftijdscategorieën in totaal vijf prijswinnaars aangewezen. Zij hebben inmiddels hun prijsjes in ontvangst genomen.

Prijswinnaar puzzeltocht
Uit de ingeleverde antwoordformulieren werd een winnaar getrokken. Deze prijs ging naar Bert en Erna Leunk, die de tocht samen met Wilco en Monique Bruijn hadden gefietst. Familie Klaassen en de Familie Potman-Oplaat werden door het bestuur als laatste prijswinnaars in het zonnetje gezet. Beide families werden verrast met een mooie prijs voor de creatieve Oranjeversieringen waarmee ze hebben deelgenomen aan de puzzeltocht.

Prijzen op loten
De puzzelrit bleek een schot in de roos. Het mooie weer droeg hier vast en zeker aan bij. De tocht was opgezet om zowel met de fiets als met de auto deel te kunnen nemen. Aan het einde van de dag werden uit alle ingeleverde loten vijf prijswinnaars getrokken. Deze deelnemers werden verrast met een tegoedbon voor een lunch-/diner bon van ‘t Wapen van Markelo, Bistro de Loep of Grandcafé De Kroon.

Prijswinnaars kleurwedstrijd:
Maud Pannekoek
Kensi Paalman
Amy van Heuven
Sarah Nijsink
Lindsey de Roo

Loterij prijswinnaars:
1. Hein Dollekamp
2. Dini Bloemen
3. Wilma Groteboer
4. Ellemijn ter Borg
5. Bertho Mulhof

Winnaar puzzeltocht
Bert en Erna Leunk – Wilco en Monique Bruijn

 Versiering:
1 Familie Klaassen
2 Familie Potman-Oplaat