Tientallen bekeuringen uitgeschreven

De politie Hof van Twente deelde vanmorgen zeker 30 bekeuringen uit aan automobilisten die langs het ongeval op de A1 reden. “Wij snappen dat het indrukwekkend is, maar schaamteloos filmend langs een ongeval rijden kan echt niet! Alle hulpverleners willen veilig kunnen werken, dat gaat niet samen met filmende automobilisten. Zo ontstond er door een filmende automobilist bijna een volgende aanrijding. Er zijn zeker 30 bekeuringen uitgeschreven voor het vasthouden van een mobiele telefoon. Wij vinden het niet normaal, hopelijk jullie ook niet! En draag bij aan de veiligheid van hulpverleners door je telefoon te laten liggen”, schrijft de politie op haar Facebookpagina

Het ongeval vond vanmorgen plaats op de A1 ter hoogte van Holten en Markelo. Politie Hof van Twente: “Het was een enorme ravage op de snelweg in beide richtingen. De vrachtwagen met oplegger lag over alle rijstroken verspreid”.