Vernieling auto J.C. Romijnlaan

Politie Hof van Twente vraagt informatie naar aanleiding van een vernieling afgelopen maandagavond aan een personenauto aan de J.C. Romijnlaan in Markelo. De vernieling aan de geparkeerde auto heeft plaatsgevonden tussen maandagavond 19 april om 20.30 uur en de vroege ochtenduren van dinsdagmorgen 20 april. De politie heeft informatie dat er mogelijk een ander voertuig bij betrokken is geweest.

Wijkagent Jordy is daarom op zoek naar beelden van bijvoorbeeld een (deurbel)camera die in het aangegeven gebied op de weg gericht staat. “Wellicht is hier het bewuste voertuig op vastgelegd. Mocht dit zo zijn, neem dan contact met mij op via social media of via 0900-8844. Ook wanneer je geen beelden hebt, maar iets gezien of gehoord hebt in de genoemde periode wat kan bijdragen aan het onderzoek”, aldus de wijkagent.