HofMarketing naar andere plek

Na ruim 3 jaar gevestigd te zijn geweest in het oude gemeentehuis van Goor krijgt HofMarketing vanaf 1 juni een plek op het voormalige fabrieksterrein van de Twentse Stoomblekerij in Goor. Dit terrein is vorig jaar aangekocht door de gemeente Hof van Twente en omgedoopt tot ‘Op Stoom’. Op Stoom moet een plek worden voor wonen, werken en recreëren. “Op Stoom is de plek waar wonen, werken en recreëren, of genieten zoals Op Stoom dat noemt, bij elkaar komen. Dat past heel goed bij HofMarketing en daarom ben ik blij dat we midden in deze mooie ontwikkelingen onze plek hebben gevonden”, aldus Renée Kleywegt van HofMarketing. Herman Kalter pleitte eerder al voor vestiging van HofMarketing als semi-gemeentelijke instelling in het gemeentehuis. Dat het nu niet het gemeentehuis, maar wel een gebouw van de gemeente is geworden vindt de SP-fractievoorzitter een goede ontwikkeling.