Martin Zwiers loopt marathon van Markelo

Nog steeds wordt er een streep gezet door tal van vaste evenementen en activiteiten op de kalender. Zo ging er ook een streep door de traditionele Enschede Marathon, die morgen zou plaatsvinden. Ondanks dat hij wist dat het grote sportevenement niet door ging zette Martin Zwiers zijn training door en besloot hij om vandaag de marathon van Markelo te gaan lopen. Helemaal in zijn eentje startte hij vanmorgen om 9.30 uur om op en neer naar Lochem te lopen. Aansluitend liep Martin vier rondjes van 4,8 kilometer in en rond om Markelo. Op zich zelf aangewezen maar hier en door aangemoedigd door zijn vaste supportersgroep onderweg heeft hij hiermee toch een alternatieve marathon volbracht; de marathon van Markelo! “Hij heeft vandaag 42.2 kilometer in de benen en is na zijn marathon prima ‘binnen’ gekomen. Een meer dan knappe prestatie”, aldus de supporters.