Veel snelheidsovertredingen Rondweg

Bij een snelheidscontrole aan de Rondweg in Markelo op dinsdag 30 maart zijn tussen 12.30 uur en 21.00 uur ruim 2.100 voertuigen gepasseerd waarvan er 391 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid betrof 156 km/u waar een maximale snelheid van 80 km/u geldt. Aan de Rondweg (N346) in Markelo zijn twee adressen gevestigd.

Factuurfraude
Door een bedrijf uit Markelo is op Goede Vrijdag 2 april een factuur betaald van een leverancier, die weer door derden is gemanipuleerd. Men heeft het rekeningnummer veranderd. Hierdoor is een bedrag bijna 15.000 euro overgemaakt op een andere rekening. Er is aangifte gedaan van deze factuurfraude.

Illegale zendmasten
Voor en tijdens het paasweekend zijn er twee illegale zendmasten ontdekt en onklaar gemaakt. Een aan de Roosdomsweg en een aan de Oomsdijk. In beiden gevallen was de zender actief en is de zendapparatuur in beslag genomen.